Schemaläggning FÖRSIKTIGT - Funktioner (OBS, behöver ses över)

Ole Kristian Engvoll Uppdaterad av Ole Kristian Engvoll

Beskrivning

Funktioner i Schemaläggning FÖRSIKTIGT är funktioner som endast ska användas vid behov och med stor försiktighet. Flesta av funktionerna går inte att ångra eller återställa.

Återställ matcher från publika webben (APP)

Om matcher i APP är korrekta och det ska synkroniseras till PL mot dessa matcher, använd denna funktion. Efter återställning kommer matcher i PL att uppdateras mot giltigt datum, plats och kollisioner.

• Matcher kommer att skapas i PL om de inte redan finns.
  • Matcher som finns i PL kommer att ändras enligt matchdata i APP.
  • Matchstart, matchslut, spelplats, omgång, lag, ansvarigt lag och resultat kommer att uppdateras i PL.