Ekonominivå

Beskrivning

Alla tävlingar där deltagande lag ska faktureras måste ställas in med en "Ekonominivå". Denna nivå avgör kostnaden för att delta. Till exempel: "Stockholm PU16" kan tilldelas ekonominivå "Nivå 1". Senare, när en anmälningssida görs, kan en kategori tilldelas en ekonominivå. Kostnaden för lagen kommer att hämtas från denna ekonominivå.

Inställning i Profixio FX

Ekonominivåer måste tilldelas anmälningsnivåer:

Inställningar på tävlingsnivå för korrekt licenskostnad

Ett lag kan registreras på en nivå, i ex. "Level 1", men spela i "Level 2A". Laget ska betala licens för vilken nivå de spelar i. För att få detta korrekt måste rätt nivå ställas in i "Inställningar för tävlingsnivå", kolumn "Ekonominivå".

1. Välj rätt nivå från rullgardinsmenyn. Kom ihåg att spara!