Publicera lag (inga matcher)

Beskrivning

Lag kan publiceras till APP utan att ha några matcher. Lagen kommer att visas enligt följande: Klicka för att se ett bildexempel.

Det är möjligt att ta bort lag från APP om så önskas. Lag som är vakanta, mjukt raderade och/eller inte tilldelade en grupp kommer inte att publiceras och dessutom kommer de att raderas från APP.

Publicera lag

Gå in i menyn "Grundläggande data" - "Lag registrerade i tävlingen".

1. Endast lag som har tilldelats en grupp kommer att publiceras..
  2. Klicka på knappen som det visas nedan för att publicera.
  3. ..och klicka på knappen som det visas nedan för att avpublicera

Avpublicera lag

OBS: Det är INTE möjligt att avpublicera lag om matcher finns i APP för kategorin!

När lag avpubliceras, så kommer även kategori, grupp, klubbar och lag att raderas från APP. Med det menas att ingen anmälningsdata raderas, utan endast data som påverkas av spelschemat raderas.