Sätt match som ej schemalagd

Beskrivning

En match kan ställas in som ej schemalagd från menyn "Spelschema". En ej schemalagd match kommer att behålla matchens starttid, men matchens sluttid är inställd på ingenting. Matchen kommer att visas som röd och den kan inte publiceras.

OBS: En ej schemalagd match kommer att uppdateras på den publika webben (APP) till att inte ha någon matchtid, utan att detta behöver publiceras.

Hur sätta en match som ej schemalagd

1. Välj en eller flera match(er) och gå till menyn "Sätt markerad(e) match(er) som ej schemalagd".
  2. Efter att en match är satt som ej schemalagd sätts sluttiden till ingenting och matchen blir röd.After a match is unscheduled, the end time is set to nothing and the match turn into red.

Konsekvenser av att sätta en match som ej schemalagd

• Matchens sluttid sätts till ingenting.
  • Matchen blir röd och kan inte publiceras.
  • Matchen raderas INTE i APP men start- och sluttid i APP sätts till ingenting.
  • Om det finns domare tillsatta på denna match så kommer alla att tas bort från matchen (oavsett vilket typ av uppdrag).

Notifikationer skickas till

• Lagens kontaktpersoner
  • Tävlingsadministratör
  • Domare
  • Domartillsättare