Skapa en anmälningssida för en tävling

Beskrivning

För att anmäla lag och visa spelschema måste en anmälningssida göras från Profixio League (PL). Denna anmälningssida kommer att vara en del av Profixio APP-webbplatsen, där lagkontakter kan hantera sina lag och publika matcher.

OBS: Endast förbund som använder APP för att anmäla in lag kan skapa en anmälningssida!

Skapa en ny anmälningssida

1. Välj typ av förbund...
  2. ...och säsong
  3. Nu kommer knappen "Skapa anmälningssida" bli tillgänglig
  4. Välj den tävling du vill skapa en anmälningssida för
  5. Du måste ange "Anmälan öppnar" och ".. stänger". Detta blir perioden för när anmälan kan göras, dessa datum kan senare ändras i APP.
  6. Samma som punkt 5.
  7. Om du vill att lagen ska kunna anmäla sig till olika nivåer, ange då antalet nivåer här.
    Detta kommer att visas så här, som "Nivåer".
  8. Om du anger 1 eller fler nivår (punkt 7), så MÅSTE alla nivåer namnges.
  9. Tryck på knappen för att skapa denna anmälningssida. Efter att du stängt ner fönstret så kommer listan på alla tävling i HEM att laddas om och du kan därefter aktivera ligan för att arbeta med denna eller bara klicka på länken för att komma till anmälningssidan.