Publicera fler tävlingsnivåer

Beskrivning

Det är möjligt att publicera flera tävlingsnivåer samtidigt. Men väntetiden kan vara upp till 3 minuter för 200 liganivåer. Det rekommenderas INTE att publicera mer än 200 liganivåer åt gången! Endast matcher från idag och i framtiden kommer att publiceras.

Fler funktioner

1. Välj filter för distrikt för att undvika för många tävlingsnivåer.
  2. Markera de nivåer du vill publicera (kom ihåg att använda den översta kryssrutan för att välja alla i listan). Se "Tips om filter" nedan.
  3. Om du bara vill publicera matcher fram till ett visst datum, välj detta datum här. Matcher inplanerade efter detta datum kommer inte att publiceras.
  4. Om du vill ge föreningsadministratören möjlighet att administrera matchtid och/eller plats (kallad "Tidssätning"), välj datumgränsen här. Ange inget datum om du inte vill ge tillgång till tidssättning alls! OBS: 'Tidssättning behöver inte bekräftas av någon!I
  5. Om du vill att föreningsadministratören ska ansöka om matchändring (vilket måste bekräftas av tävlingsadmin). Ange inget datum om du inte vill ge tillgång till att ansöka om matchändring överhuvudtaget.
  6. Klicka på knappen för att köra publiceringen. Var medveten om dialogrutan som du måste bekräfta för att publicera.

Tips om filter

Om du vill inkludera vissa nivåer och utesluta andra, använd tecknena + och -.

Exempel: För att inkludera 'Våren' och exkludera 'Hösten' anger du "-Hösten +Våren" som bilden nedan visar (använd mellanslag mellan orden).

Nu kan du enkelt markera alla genom att använda den översta kryssrutan "Markera alla".

Om du vill göra filter på vissa datum, se bilden nedan. Detta kan vara bra om du vill välja alla nivåer som inte publiceras idag.