Ta bort matcher från publika sidan

Beskrivning

Det är möjligt att ta bort en publicerad match, eller alla matcher på en nivå, utan att störa annan data. Schemat i PL kommer att förbli oförändrat, förutom att matcherna kommer att vara opublicerade.

Förklaring

1. Om det finns flera grupper på tävlingsnivån, aktivera den önskade gruppen först (eller välj alla grupper).
  2. När du väljer matcher genom kryssrutorna (bubbla 2) så kommer bara dessa matcher att tas bort från den publika sidan.
  3. Klicka på knappen enligt bubbla 3 för att ta bort matcherna.
  4. Matcherna i APP kommer att tas bort..
  5. ..men lagen kommer förbli oförändrade.