Redigera slutspelsmatcher

Beskrivning

Slutspelsmatcher kan redigeras efter att de är skapade. Alla funktioner finns som visas här:Playoff matches can be edited after they are made. All functions are found as shown here:

Lägg till föregående matcher för valda matcher

1. Välj matcherna du vill lägga till föregående match för.
  2. Klicka på menyn "Lägg till och redigera slutspelsmatcher" och därefter knappen "Lägg till föregående matcher för valda matcher".
  3. Om du väljer båda semifinalerna som i exemplet nedan så får man ut fyra kvartsfinaler.

Lägg till match för förlorarna från två valda matcher

1. Välj exakt två matcher.
  2. Klicka på menyn "Lägg till och redigera slutspelsmatcher" och därefter knappen "Lägg till match för förlorarna från två valda matcher".
  3. Resultatet blir som enligt exemplet nedan.

Lägg till hemma- eller bortalag från en föregående match

Exempel: Du har en 1/4-final och du vill att bortalaget ska komma vara vinnaren av den första 1/8-finalen.

1. Hitta id-numret för 1/8-finalen (i exemplet 4535).
  2. Klicka på menyn "Lägg till och redigera slutspelsmatcher" och därefter knappen "Visa inmatningsrutor för föregående slutspelsmatcher".
  3. Ange id-numret och position (1 för vinnare, 2 för förlorare) och klicka därefter på "Spara".

Ta bort valt lag från detta slutspel

Att ta bort ett lag från ett slutspel är inte samma sak som att radera laget! Laget kommer fortfarande att vara tillgängligt för senare användning i slutspelet, om det behövs. OBS: För att uppdatera APP måste detta slutspel publiceras!

1. Detta är matchen med laget som ska tas bort.
  2. Välj laget att ta bort från menyn "Lägg till och redigera slutspelsmatcher" och därefter rullgardinsmenyn "Ta bort valt lag från detta slutspel".
    OBS: Ett lag kan dyka upp flera gånger; En för varje tävlingsnivå de spelar i. Du måste välja laget med identisk tävlingsnivå som laget i matchraden! Det borttagna laget kommer nu att tas bort från slutspelsmatchen.
  3. Motståndarlaget kommer att flyttas längre upp i slutspelet på samma sätt som de hade gjort om de vunnit matchen mot det borttagna laget (->Vinnare 1/16-7).
  4. Matchen utan lag (i exemplet 1/16-7) kommer att tas bort.