Skapa spelschema för slutspel

Beskrivning

Ett spelschema för slutspel kan endast göras från detta fönster. När ett datum tilldelas en match, sparas motsvarande omgång (i bakgrunden) till denna match. CUP kan inte användas för slutspelsmatcher, eftersom CUP behöver hemma- och bortalag i varje match.

Skapa initiala schemat

1. Varje match måste ha ett startdatum satt av användaren. Välj rad och välj ett datum i den här kalendern. Klicka på knappen "Spara".
  2. Detta datum visas i kolumnen "Start", men kan ändras när du vill.
  3. När alla datum är satta, tryck på den här knappen ("Skapa spelschema") för att skapa spelschemat.
  4. Efter att matcherna har skapats visas match-ID i kolumnen "Match".
  5. Om matcher ändras i fönstret "Spelschema" kommer den faktiska matchstarten att visas i denna kolumn.
    OBS: Matchens sluttid och spelplats är inte fastställt. Detta måste göras via menyn "Spelschema".

Skapa slutgiltiga spelschemat

1. Gå in i menyn "Spelschema" och välj slutspelet från rullgardinsmenyn "Välj grupp" (som det visas i bilden nedan).
  2. Välj därefter matcherna du vill tilldela korrekt tid (att välja flera samtidigt är möjligt).
  3. Ange datum och tid för matcherna du har valt.
Ställ in valda/alla matcher som giltiga (det vill säga inkluderar matchens sluttid)

Om matcherna har korrekt startdatum/-tid, är det möjligt att ställa in sluttid från tävlingens matchlängd.

Välj matcher (om du inte väljer några kommer alla matcher att inkluderas) och klicka på "Sätt valda match(er) till att bli schemalagda".