Förbered för slutspel - Grupp(er) eller cup

Beskrivning

Varje tävling består av en eller flera tävlingsnivåer. När du ska göra flera nivåer förklaras i den här artikeln. Ett slutspel kan göras som en ny nivå eller "inkluderas" direkt i en nivå genom att markera "Har slutspel" eller som en kombination.

OBS: Se exempel på en kombination av "Ny nivå" och "Har slutspel här!

Skapa slutspelsnivå (om nodvändigt)

1. Klicka på knappen för att skapa en ny tävlingsnivå. Ange "Namn" och "Matchlängd" (1).
    Välj "Inkludera i publika matcher" och "Duplicera lag från anmälningssidan" (2).
    Välj "Ny nivå ska innehålla slutspel" (3).
  2. Aktivera slutspelsnivån.
  3. När slutspel för en tävlingsnivå är aktiverat kommer detta att dyka upp i listan med "Grupper".
  4. Ange data för grupperna. Du kan självklart lägga till fler grupper. Detta görs genom att klicka på knappen "Ny".
  5. Denna kolumn visar om nivån är en slutspelsnivå eller inte.

Skapa grupper för ett slutspel med gruppspel

1. Säkerställ att du har valt (aktiverat) rätt slutspel!
  2. Klicka på knappen "Ny" för att lägga till en grupp.
  3. Ange namnet på gruppen.
  4. Tryck därefter på "Spara ändringar".

Tilldela lag till grupp

Alla lag kopieras från anmälningssidan, men inga lag tilldelas en grupp som standard. Lag som ska delta i ett slutspels gruppspel måste tilldelas en grupp!

Gå in i tabben "Lag registrerade i tävlingen".

1. Välj grupp från rullgardingsmenyn (Kom ihåg att klicka på "Spara ändringar" när du är klar)
  2. Lag utan grupper inkluderas inte i schemaläggningen.