När ska man skapa en ny nivå eller inte?

Beskrivning

Den stora frågan här är när är det nödvändigt att göra en ny nivå (1), när är det okej att bara klicka "Har slutspel" (2) i grundläggande tävlingsnivåinställningar eller skapa nya grupper (3)?

Svar med exempel!

Exempel 1: Man vill få lag att registrera sig från hela landet till ligan "Riksserien", men lag ska senare delas in i "Riksserien Norr" och Riksserien Söder". Nu måste du göra två nya nivåer och sedan välja lag till "..Norr" eller "..Söder". http://sharing.profixio.com/uploads/2024-02-08_112951.png

Exempel 2: Du vill göra ett vanligt slutspel för en befintlig tävling. Alla lag i spel ska tas från den befintliga ligan. Nu är det ok att bara klicka i "Har slutspel" för tävling. http://sharing.profixio.com/uploads/2024-02-08_112402.png

Exempel 3: Du vill dela upp lagen i vanliga grupper efter att dessa registrerat sig till en tävling. Nu är det INTE nödvändigt att göra nya nivåer. Lägg bara till grupper på nivån och välj lag till grupperna. http://sharing.profixio.com/uploads/2024-02-08_113237.png