Aktivera tävling

Beskrivning

Beroende på organisation, säsong och dina behörigheter, kommer PL att visa alla dina tillgängliga tävlingar.

1. Antal registrerade lag
  2. ID för den officiella turneringssidan
  3. Länk till tävlingens adminsida. Denna skapas efter att ha klickat på knapp (10)
  4. Antalet matcher i spelschema / antalet publicerade matcher
  5. Tiden för när matcherna publicerades till den publika sidan
  6. Klicka för att aktivera en tävling
  7. Klicka för att visa lag registrerade i tävlingen
  8. Visar alla lag från anmälningssidan i APP
  9. Exportera lag till Excel
  10. Klicka för att skapa en adminsida för tävlingen (ett formulär kommer att poppa upp)