Lägga till lag från föregående slutspelsmatch

Beskrivning

Det är möjligt att aktivera fler inmatningsrutor för att välja vilket lag som ska spela en slutspelsmatch. Det är möjligt att välja lag från ett match-ID.

Visa inmatningsrutor

För att få fram inmatningsrutorna klicka på menyn "Lägg till och redigera slutspelsmatcher" och därefter knappen "Visa avancerad vy för föregående slutspelsmatcher".

1. Ny ruta visas för inmatning av match-ID / matchposition för hemmalaget.
  2. Ny ruta visas för inmatning av match-ID / matchposition för bortalaget.

Tilldela en ny föregående slutspelsmatch

1. Klicka på menyn "Lägg till och redigera slutspelsmatcher" och därefter knappen "Visa inmatningsrutor för föregående slutspelsmatcher".
  2. Välj en match i rutan.
  3. Ange matchnummer som laget ska komma ifrån (här ska det vara vinnare av match 1/8-7, som har match-id 2312), och ange position (1 är vinnare, 2 är förlorare).
  4. Avsluta med att klicka på "Spara".