Förbereda före publicering

Före publicering, kontrollera viktig data

1. Vilka lag som spelar.
  2. Spelplatserna för matcherna.
  3. Datum och starttid. Om sluttid saknas kommer matchen att visas som röd.
  4. Röda matcher har viss data som du måste vara medveten om.
    Röda matcher kommer INTE att publiceras som standard (men kan åsidosättas, se längre ner).
  5. Val att göra före publicering.
  6. Knappar för publicering.
  7. Radera ett publicerat spelschema. Matcherna kommer endast att tas bort i APP (och INTE i PL).
    Om tävlingsnivån har flera grupper så kommer endast den aktiva gruppen att tas bort.
    OBS: Det är möjligt att visa alla grupper; Matcher kommer då att tas bort i APP för alla grupper.

Åsidosätt matcher för att kunna publicera ändå

Det finns några möjligheter att publicera matcher som som standard inte kan publiceras:

Matchredigeringsfunktioner

Denna artikel förklarar hur man redigerar matcher.