Matcher som behöver publiceras

Beskrivning

Varje match har en kolumn för "Ändrad tid" och en kolumn för "Publicerad tid". När en match ändras inom dess datum, tid, lag, plats, ansvarigt lag, ställs "Ändrad" till den faktiska tidpunkten då detta görs. När en match publiceras ställs "Publicerad tid" in.

Exempel på en tabell som visar dessa två kolumner:

Vad händer om matchen ändras i APP?

När du går in i menyn "Spelschema" laddas alla ändringar av matcher ner till PL baserat på den aktiva tävlingen.

1. Spelplatsen var inställd på "Edeborgshallen".
  2. Spelplatsen ändras i APP till "Ebohallen".
  3. Efter att ha gått in i menyn "Spelschema", har matchen i PL bytt plats för att vara lika med vad som är i APP.

Hur vet man om en match behöver publiceras?

I matchlistan i "Spelschema" är kolumnen "Matchstart" fetstil om matchen är publicerad (det vill säga denna match är lika i PL och i APP).

Detta fönster visar alla matcher som inte publicerats (de skiljer sig åt i PL och APP). Ofta ändras en match i PL och publiceras inte. Alla sådana matcher kommer att dyka upp i detta fönster.

Spara ny spelplats för en match

OBS: Denna nya lokal publiceras INTE av automatiskt. Matchningen kommer att ställas in på "Ej publicerad".

1. Välj den rad för den match du vill ändra.
  2. Välj ny spelplats och..
  3. ..klicka "Spara"-knappen.