Lägga till matcher till ett spelschema

Beskrivning

Matcher kan läggas till i spelschemat oavsett status för spelschemat. Vanligt användningsområde för detta är att lägga till matcher för ett lag som har anmält sig efter att schemat har skapats. Då kan det vara mer effektivt att lägga till matcher för det nya laget och inte schemalägga hela tävlingen från början.

OBS: Matcher kommer att skapas för alla lag som är anmälda till den aktiva tävlingsnivån!

Lägga till lag

Det nya laget måste vara anmält via anmälningssidan på den publika webben (APP). Därefter måste tävlingsnivån aktiveras. Under aktiveringen kommer all data från anmälningssidan att laddas om för alla nivåer i den aktiva tävlingen.

Lägga till matcher

Klicka på knappen "Skapa matcher från gruppspel"

Ett fönster kommer att visas med alla möjliga matcher att lägga till med lagen som finns i den aktiva tävlingen.

1. Markera den här kryssrutan om du bara vill skapa enkelmöten. Standard är att skapa dubbelmöten och med hemma-bortalag bytt i andra halvan.
  2. Efter att du har valt, klicka på den här knappen för att skapa matcherna.
  3. Skapa ej schemalagda matcher genom att klicka på "Skapa ej schemalagda matcher från urval".
    Omgång och sluttid kommer att sättas till ingenting.
  4. Det finns några funktioner, såsom "Skifta hemma- och bortalag" och "Duplicera matcher om dessa redan existerar".

Matchdata

De skapade matcherna kommer att ha följande data:

• Starttid inställd på omgångens startdatum och tid = 09:00 (AM)
  • Sluttiden inställd på ingenting
  • Spelplats inställd på hemmalagets huvudsakliga spelplats
  • Status inställd som "Ej giltig" (eftersom sluttid saknas)