Skapa matcher (från gruppspel)

Beskrivning

Det är inte nödvändigt att skapa omgångar innan du schemalägger matcher i slutspelsgrupper. Efter att ha delat upp lagen i grupper kan matcher schemaläggas direkt genom att använda gruppspels-algoritmen.

Skapa matcher

1. Klicka på knappen "Skapa matcher från gruppspel".
  2. Välj vilka matcher du vill schemalägga.
  3. Välj om du vill använda enkel- eller dubbelmöten.
  4. Skapa matcherna genom att klicka på denna knapp.
  5. Om matcher skall dupliceras (det vill säga att det redan finns likadana matcher i spelschemat) så använd denna knapp (4) istället.

Efter att matcherna har skapats så går det bra att stänga ner detta fönster.

Visa matcher från olika grupper

1. Gå in i menyn "Välj grupp". Detta kommer att filtrera fram matcherna från vald grupp.

OBS: Klicka på "Visa alla" för att se alla matcher i alla slutspelsgrupper.