Spelschema - Vyer

Beskrivning

Tabben "Spelschema" visar matcher på något av följande två sätt:

• Matcher kan visas från den aktiva tävlingen (delas in i grupper eller endast med en grupp vald)
  • Matcher kan visas från olika tävlingar genom att använda matchfiltret

Använda matchfiltret

1. Klicka för att få fram knappen till "Öppna matchfilter"
  2. Välj matcher från distrikt, tävlingar och/eller spelplatser. Endast matcher från aktiv säsong visas.
  3. Om du vill, ange första och/eller sista datum för matchdagarna.
  4. Alla valda objekt visas i dessa rutor.
  5. Om du vill återanvända filtret anger du namnet på filtret här.
  6. Om du vill använda additivt urval, det vill säga alla val måste inkluderas, kryssa i den här rutan.
  7. Klicka på knappen för att aktivera filtret.

Konsekvenser

Om ingen aktiv tävling är vald, utan matchfiltret används direkt, får detta följande konsekvenser:

1. Menyerna "Grundläggande data" och "Spelordning" är inaktiverade.
  2. Menyn "Visualizer" visas utan någon data.

För att aktivera någon av dessa tre menyer behöver en tävling aktiveras under menyn Hem.