En domargrupp kan innehålla vilken kombination av domare som helst. Sedan kan gruppen användas för att göra ett filter av domare som ska användas vid tillsättning av matcher. Domargruppen kan läggas till och tas bort, men inte redigeras. Endast gruppnamnet kan redigeras.

OBS: En grupp är personlig vilket innebär att endast den som har skapat gruppen kan se den skapade gruppen.

Skapa en domargrupp

Gå in i menyn "Domare". Först måste man välja vilka domare som ska finnas i gruppen.

1. Det går att göra snabbval från den här listrutan.
  2. Lägg till domare genom att markera kryssrutan framför respektive domare.
  3. Spara denna grupp.
  4. Här kan man ändra namnet på gruppen.

TIPS: Du kan se/välja grupper baserat på datum och användaren som har skapat dessa. Se kolumner till höger om punkt 4.

Använda en domargrupp

En domargrupp kan användas från tabben "Tillsätta domare på match".

1. Välj en eller flera grupper.
  2. Aktivera detta filter.
  3. Nu kan man välja bland domare i denna grupp för att tillsätta matcher med dessa domare.
  4. Ta bort filtret genom att klicka på knappen "Visa allt".