Domarpar

Beskrivning

Två domare kan paras ihop och agera som ett domarpar, för att tillsättas på match(er). En domare kan ingå i flera domarpar.

Kriterier

• Det är inte möjlighet att redigera ett domarpar.
  • Ett domarpar kan tas bort även om domarparet används i match(er). Domarna kommer inte tas bort från sina uppdrag genom att ta bort domarparet.

Skapa domarpar

Gå in i menyn "Domare" och därefter "Tillgängliga domare".

1. Välj två domare från listan...
  2. ...och klicka därefter på "Spara domarpar".
  3. Domarpar kommer nu att visas i denna list.
  4. Klicka på "Radera" för att radera domarparet.

Tillsätta ett domarpar på en match

Den första domaren i ett domarpar kommer att tillsättas i den första domarrollskolumnen.

1. Välj en eller flera match(er) och välj en av domarrollskolumnerna.
  2. Klicka på den lilla expanderande pilen och markera det domarpar du vill använda.
  3. Spara detta domarpar för matchen.