Domare stämmer inte mellan PL och APP

Beskrivning

Om domare finns i APP, men inte i PL, ska dessa domare oftast tas bort i APP. För att undvika felaktigt raderade domare i APP kommer PL att visa en lista över dessa matcher så att användaren kan bestämma i vilka matcher domarna ska tas bort i APP.

Hur ser man antalet matcher som inte stämmer?

1. Om det finns matcher visas en knapp med antalet felaktiga matcher. Klicka på den här knappen för att se en lista över dessa matcher.

Hur raderas dessa domare i APP?

1. Välj match(er) som du vill ta bort domarna i i APP.
  2. Klicka på knappen "Domare som inte stämmer i PL-APP" och därefter "Ta bort domare i APP".

Notifikationer kommer inte att skickas ut!