Ta bort domare från match

Beskrivning

(En enkel instruktionsvideo som visar hur man tar bort domare från matcher i PL hittas här).

En domare kan tas bort från matcher på flera olika sätt:

• Ta bort domare från match
  • Matchen raderas helt och hållet
  • Ställa in matchen på köp och sälj

Ta bort domare från match

En domare kan tas bort från en match, oavsett matchens status. Det gäller även om matchen spelats, fått resultat, ännu inte är spelad och så vidare.

När en domare tas bort kommer notifikationssystemet att inkludera denna match/domare och kan meddelas.

1. Välj match(erna) (Att raderna är ikryssade).
  2. Klicka på rätt roll (aktiv roll).
  3. Använd denna knapp ("Ta bort domare från aktiv roll i valda matcher") för att ta bort domaren från aktiv roll.
  4. Eller använd denna knapp ("Ta bort domarna från alla roller i valda matcher") för att ta bort alla domare i valda matcher.

Ta bort domare och ställa in matchen som ej schemalagd

När en match sätts till att vara ej schemalagd kommer domarna i alla roller att tas bort från matchen. Notifikation till domare skickas INTE. Notifikation skickas till lagkontakterna.

1. Välj en eller flera matcher.
  2. Använd knappen "Ställ in vald(a) match(er) som ej schemalagd(a)".