Kriterier för tabellranking

Beskrivning

När man skapar en tävling i Profixio FX är det möjligt att välja typ av tabellranking som ska användas. Tabellrankingen har kriterier som säkerställer korrekta placeringar för lag i en tävling i ett gruppspel. Typ av tabell kan ändras i Profixio PL och i Profixio APP.

Profixio PL - Tabelltyp

I PL är det möjligt att både se och ändra tabellrankningstyp. Gå in i menyn "'Grundläggande data" och fliken "Tävlingsinställningar". För att ändra tabelltyp, välj bara en annan och klicka på "Spara ändringar".

1. Tävlingar utan matcher och som inte ska publiceras, behöver inte ha någon tabelltyp.

Profixio APP - Tabelltyp

I APP visas kriterier för tabellrankning genom att klicka på "Tabellförklaring". Kriterier kommer att anges i prioritetsordning.

Ändra tabelltyp i APP

För närvarande är det endast möjligt att ändra tabelltyp OM du känner till rätt id för tabelltypen.