Importera spelnycklar

Beskrivning

Importera spelnycklar kan göras från menyn "Inställningar" - "Importera från Excel".

Spelnycklar visas endast för det förbund som de importeras till. Så SBBF ser till exempel inte spelnycklar från SVBF.

• Excel-filen måste vara enligt layout gällande kolumnordning (du måste alltså använda kolumnerna i den ordning som layouten!).
  • Namnet på kolumnerna är inte viktigt, bara ordningen, förutom kolumn med matchnummer! Se nedan.
  • Dessutom är namnet på spelnyckeln det namn du anger på arbetsbladet.
  • Om spelnyckeln redan finns, ersätts befintlig spelnyckel i systemet med den importerade.
  • OBS: Du kan endast ha en spelnyckel i varje Excel-fil!

Typer av layout

För närvarande kan 4 olika typer av layouter användas.

OBS: Med 3 eller 4 måste kolumnen med matchnummer börja med "Match" (som i bilden nedan är namnet "Match nr" ok).

Namn

Spelnyckelns namn hämtas från arbetsbladets namn.