Ta bort en slutspelsmatch

Beskrivning

En slutspelsmatch kan raderas när du vill om matchen inte spelats (det vill säga har ett resultat). En match med resultat kan INTE raderas.

MEN; det finns konsekvenser som är bra att känna till!

Hur tas en slutspelsmatch bort?

1. Välj matchen som ska tas bort.
  2. Klicka på menyn "Lägg till och redigera slutspelsmatcher" och därefter knappen "Radera vald(a) slutspelsmatch(er)".
  3. Efter radering är slutspelsmatchen borta och inget lag visas i matchen beroende på vald match.

Konsekvenser

Slutspelsmatchen är ej schemalagd (ingen riktig match är skapad)

Den enda konsekvensen är att den kopplade matchen saknar hemma- eller bortalaget.

Exempel: Om slutspelsmatch 1/16-3 raderas kommer den beroende slutspelsmatchen 1/8-1 (hemmalag 1/16-2, bortalag 1/16-3) att sakna "bortalaget".

Slutspelsmatchen är schemalagd men inte publicerad till APP

Samma konsekvenser som ovan plus det kopplade "laget" i schemalagd match också raderas. Den planerade matchen kommer då att bli ogiltig.

Slutspelsmatchen är schemalagd och även publicerad till APP

OBS: Som ett absolut kriterium MÅSTE alla matcher ha en vinnare för beräkningen av de kommande matcherna i ett slutspel!

Samma konsekvenser som ovan. Matchen i APP kommer att förbli som den var utan ändringar. Schemat måste publiceras om innan APP uppdateras med denna ändring. Publicering av en sådan match till APP kommer endast att resultera i att laget saknas i matchen.