Matchens spelplats

Beskrivning

En match måste tilldelas en spelplats. Spelplatserna är skapas och ställs in i Profixio FX. En match kan också tilldelas en tillfällig plats. OBS: Endast matcher som användaren har behörighet till kan ändras.

Ange spelplats för en vald match

1. Klicka i rutan för Spelplats så att du får en rullgardinslista. Välj spelplats från rullgardinsmenyn. Det går att söka i rullgardinslistan genom att börja skriva namnet på spelplatsen.

Ange spelplats för flera matcher

1. Välj matcherna du vill ändra spelplats för.
  2. Använd menyn Lagfunktioner och välj spelplats från rullgardinslistan. Det går att söka i rullgardinslistan genom att börja skriva namnet på spelplatsen.