Skapa en tävling för spel med pooler i samma grupp

Beskrivning

För att ett spel med pooler med korsgruppsmatcher ska fungera måste en korrekt spelnyckel väljas. Om spelnyckeln inte finns måste du importera den från en Excel-fil.

I vanligt spel med pooler spelar lag mot varandra i samma grupp. En tävlingsnivå kan ha flera grupper. OBS: Alla grupper måste använda samma spelnyckel!

Om spel med pooler används kommer menyn "Spelordning" att döljas (det finns ingen anledning att använda Spelordning eftersom spelnyckeln kommer att definiera alla matcher).

OBS: Det är inte möjligt att ha en tävlingsnivå för att både använda spel med pooler från spelnycklar tillsammans med grupper som spelar vanligt gruppspel. I så fall måste du göra en ny nivå för den eller de vanliga grupperna.

Ställ in en tävling som "spel med pooler"

Gå in i menyn "Grundläggande data" och därefter tabben "Tävlingsinställningar".

1. När det är inställt för spel med pooler så kommer tävlingsnivån visa denna information.
  2. Klicka i kryssrutan "Har poolspel".
  3. Välj rätt spelnyckel!
  4. Avsluta med att klicka på "Spara ändringar".