Rangeringstabeller - Norsk Rugby

Ole Kristian Engvoll Updated by Ole Kristian Engvoll

Superior

Norsk Rugby har to ulike tabellsystemer; Et system for 7s og et for 15s. For at det ene eller andre systemet skal slå til, er det to ting som må være satt.

• Påmeldingsløsning - Her må begge verdier være satt i gult rektangel:
  • For 7s: Her må antall spillere være satt til 7 i klasser som skal spille 7s! For 15s spiller det ingen rolle med antall spillere (bare ikke sett til "7")!
    TIPS: Man kan også sette "7" under "Endre klassedata" - !Antall spillere" når man har valgt en klasse i public visning.

Tabellsystem 15s

Dette tabellsystemet inkluderer bruk av bonuspoeng (TBP og LBP). BP registreres samtidig med resultatregistrering.

Registrere BP

Klikk i check-bokser for å registrere BP på det ene eller andre laget. Her vist med gult område.

Utregning av rangeringsposisjoner
  1. Slik ser man hvordan posisjoner kalkuleres.
  2. Slik ser man rekkefølgen av lagene med utregnede verdier.

Teknisk for support: Id'er som skal brukes:

How did we do?

Ranking - update ranking points

Contact