Info-videoer

Ole Kristian Engvoll Updated by Ole Kristian Engvoll

Turneringens startside og påmelding

Tekst
Da har vi laget noen videoer som viser løsningen Profixio. Vi tar utgangspunkt i oversendt spesifikasjon og jobber oss gjennom den! Først og fremst ser vi på påmeldingsløsning. Det kan være antagelser i videoer som ikke er rett, men et sted må vi starte.Vi tar utgangspunkt i aktivitetsliste dere allerede har og som dere antagelig vil beholde. Ved å velge en aktivitet, eksempelvis Volleyballserien 2023-24, så kan Profixio inkluderes ved å klikke på knappen "Påmelding - Volleyball".

Navnet på knappen kan med fordel endres til eksempelvis "Volleyballserien - Startside". Det er bare å endre linken til knappen. I Profixio her det kun en link til en turnering men innholdet varierer avhengig av hvem som er logget inn og tidspunkt. Som vist får turnertingen en egen startside der man kan legge inn nyheter og artikler.Selve påmeldingen er enkel og man klikker seg gjennom den. Når påmelding er ferdig, fås en bekreftelsesmail. En påmelding eies av den epostadressen som melder på, men man kan legge til flere eiere, altså flere kontaktpersoner.

Arrangøren kan velge å tilby faktura og eller kortbetaling og man kan tvinge betaling før laget er registrert påmeldt. Noen forbund har valgt å bruke det vi kaller for "PING-løsningen". Vi samarbeider med PING Services som handterer alle transaksjoner og utbetaler til turneringseier når eier ønsker dette. Turneringseier får da full oversikt over innbetalinger og eget system for å purre de som ikke har betalt. PING overfører penger til den konto som er spesifisert. Det kan eksempelvis være til et regionskontor.

Anleggshandtering

Tekst
Vi fortsetter med punkter i oversendt spesifikasjon og ser nå på handtering av spillflater.
Ettersom det ikke finnes noe nasjonalt system for bruk av spilleflater i Norge, har vi utviklet en løsning som fungerer på tvers av våre brukere. Denne oversikten finner vi i løsningen Profixio League. Profixio League brukes fortrinnsvis for seriespill som går over en lengre periode.
Først må anleggseiere legge inn tider hvor anlegget er ledig og med prioriterte klokkeslett. Disse tidene bruker så skjemaleggingssystemet når kampene skal plasseres. Ut fra dette får man en oversikt over anlegg og kamper. Dette altså på tvers av alle forbund som bruker Profixio. Røde områder er når anlegget er sperret.
En ordinær listeoversikt finnes også, med varsling om eksempelvis banekollisjon. Profixio League er laget for å jobbe med et enten et utvalg av kamper på tvers av serier eller bare en og en serie. Man kan eksempelvis velge alle kamper i ulike serier som går på valgte anlegg. På den måten får man en fin oversikt over anleggsbelastning.

How did we do?

Contact