Slett treff
3 viktigste ting å vite. Sletting av treff er absolutt. Det vil si at det ikke er mulig å angre slettingen. Du trenger ikke å slette kamper før du planlegger. Hvis du allerede har planlagt gruppe B12…
3 viktigste ting å vite
- Sletting av treff er absolutt. Det vil si at det ikke er mulig å angre slettingen.
- Du trenger ikke å slette kamper før du planlegger. Hvis du allerede har planlagt gruppe B12-A, og du ønsker å endre planen, er det ikke noe poeng i å slette de eksisterende kampene først.
- Du kan slette en hel timeplan ved å bruke menyen som vist (boble 3):

Forklaring av vinduet
- Du kan velge flere treff ved å bruke CTRL-tasten mens du venstreklikker på boksene (treffene).
TIPS: Du kan velge en blokk med treff ved å trykke på SHIFT-tasten mens du drar et rektangel rundt/over treffene. - Etter at du har valgt treff, høyreklikker du og velger «Slett».
- Det er også mulig å slette treff fra denne tabellen. Husk å velge treff i avmerkingsboksen øverst til venstre.
TIPS: Lag et filter først hvis du f.eks. vil slette alle treff i en kategori. Se pil.

How did we do?
Lag treff manuelt
Flytte kamper i kampoppsett